«Газ для людей»: ПриватБанк та «Нафтогаз» запустили спільний проєкт

6783 0

Ми у соцмережах:

«Газ для людей»: ПриватБанк та «Нафтогаз» запустили спільний проєкт

Відтепер кожен споживач природного газу може самотужки підписати договір з «Нафтогазом» в кілька кліків, скориставшись новою послугою у веб-версії Приват24. ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» та ПриватБанк запустили новий онлайн-сервіс, що спрощує вибір газопостачальної компанії споживачем. Партнерський проєкт доступний усім 12 мільйонам клієнтів, які користуються Приват24.

 - Українці є одними з найактивніших користувачів інтернет банкінгу у світі, лише за три останні роки кількість клієнтів Приват24 зросла з 5 до 12 мільйонів, які віддали переваги онлайн банкінгу. Тепер ми йдемо далі - розширюємо платформу оплати комунальних послуг та даємо українцям можливість обирати власного постачальника газу. Ніяких паперів, офісів газопостачальника або відділень банку - укласти договір на постачання газу можна за декілька кліків та підписати його електронним підписом. Надалі контролювати поставки онлайн та оплачувати послуги через Приват24. Це принципово нова платформа, яка відкрита для співпраці з постачальниками будь яких послуг в країні, - відзначив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл.

Нагадаємо, що з 1 серпня цього року в Україні відкрили ринок газу. Що це означає? Відтепер кожен споживач може обирати одну з газопостачальних компаній, які і встановлюють свої ціни. А укласти договір з газопостачальною компанією, яка запропонувала, приміром, найкращий пакет чи акцію, відтепер можна онлайн. На сьогодні саме «Нафтогаз» пропонує найвигідніші ціни для споживачів – на 40% нижчі, ніж в інших компаній.

-   Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» активно працює над розширенням партнерської мережі. Партнерство з великим державним банком надає більше можливостей для побутових споживачів газу приєднатися до Нафтогазу. Ціни газу від ГК «Нафтогаз України» цього місяця до 40% нижчі, ніж в інших газопостачальних компаній. Тож обрати оптимальний газовий тариф стає ще простіше. Ми очікуємо, що співпраця з ПриватБанком зробить газовий сервіс ще зручнішим для клієнтів, — зазначив директор ГК «Нафтогаз України» Максим Рабінович.

«Нафтогаз України» має два доступні для побутових клієнтів тарифи на блакитне паливо – «Місячний» та «Річний». Обіг компанії на ринку газу складає станом на сьогодні 2%, проте вже найближчим часом цей показник збираються наростити до 15%.

Скористатися сервісом підключення до послуг компанії вкрай просто. Для цього потрібно зайти в особистий кабінет у веб-версії Приват24. Обираєте розділ «Послуги/Мої постачальники/Газопостачання». Наступний крок - вибрати адресу помешкання, яке бажаєте перевести на обслуговування до нового постачальника газу. Під рядком з адресою є вкладка «Газопостачання», де вказаний чинний тариф Нафтогазу. Натиснувши на вкладку «Нафтогаз», потрібно у формі приєднання зазначити персональні дані та EIC-код (індивідуальний газовий код помешкання, вказаний у квитанції за розподіл газу).

Після цього ставите свій підпис за допомогою SmartID. Після відправки заявки з клієнтом впродовж трьох днів зв’яжуться спеціалісти ГК «Нафтогаз України» для завершення процедури підключення.

Довідка РВ:

SmartID – це кваліфікований електронний підпис, що є аналогом вашого власноручного підпису.

Ви можете підписувати документи та звіти, підтверджувати особистість та отримувати послуги онлайн за допомогою свого смартфону – додаткових пристроїв і додатків для зберігання е-підпису не потрібно.

SmartID зберігається в захищеному хмарному сховищі, а використання е-підпису підтверджено Законом України «Про електронні довірчі послуги».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також