Фотовиставку «Лютий рік війни» відкрили у Рівному

681 0

Ми у соцмережах:

Фотовиставку «Лютий рік війни» відкрили у Рівному

На ній представлені світлини бійців ЗСУ та ДСНС.

«Лютий рік війни" - саме з такою назвою сьогодні 23 лютого в Рівному відкрилася спільна виставку фотохудожників з різних міст нашої країни та фотокореспондентів пресслужби ДСНС України в одному із найбільших ТРЦ обласного центру «HAPPY.MALL».

Тут представлені світлини двох спрямувань - бійців ЗСУ та ДСНС.

Розв’язана рашистами повномасштабна війна поставила фотохудожників перед новими викликами. Культурний фронт став не менш важливим у нашій боротьбі в якій фотомитці є безпосередніми учасниками.

За допомогою об’єктива, вони показують людям героїзм і трагедію цієї війни, наслідки і боротьбу українського народу та наших воїнів, злочини рашистів і впевненість українців у перемозі.

Роботу підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій представлено 18-ма світлинами, кадри яких належать об’єктивам й майстерній спостережливості фотографів пресслужби ДСНС.

Експозиція приурочена річниці боротьби українського народу проти військової агресії Росії, присвячена героям без зброї, тим, хто першими вступає у двобій зі стихією, а з приходом війни – ще із наслідками, які вона принесла на нашу землю. На фото – кадри з ліквідації наслідків ракетних ударів та пожеж, проведення аварійно-рятувальних робіт та гуманітарного розмінування, робота кінологів та психологів Служби порятунку.

Куратором даного проєкту є відомий рівненський фотограф - Олександр Харват.

Рятувальники дякують авторам кадрів: Павлу Петрову, Олені Долженко, Ігорю Жолобоку, Володимиру Оглобліну, Миколі Тимченку, які змогли так проникливо зловити усі миттєвості подій війни, закарбувавши у цих кадрах героїзм і звитягу наших воїнів та рятувальників.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також