Фен-щітка: чи потрібно купувати та як вибрати

1060 0

Ми у соцмережах:

Фен-щітка: чи потрібно купувати та як вибрати

Не завжди є час та сили для тривалого укладання волосся. Проте гарно виглядати хочеться завжди. Універсальним помічником у створенні зачісок є фен-щітка. Таким інструментом користуються професіональні стилісти. Але особливою його перевагою є те, що він підходить і для домашнього використання. 

Фен-щітка — це універсальний стайлінговий інструмент, з допомогою якого можна: 

  • надавати зачісці прикореневого об'єму; 
  • вирівнювати чи підкручувати волосся; 
  • завивати кінчики; 
  • створювати вишукані та складні зачіски. 

Кому варто купити такий стайлер? Він підходить як для красунь із довгим волоссям, так і для стильних «власниць» коротких зачісок. Перетворитися на справжнього домашнього стиліста допоможе багатофункціональна фен-щітка в ALLO

Особливості та переваги 

Більшість моделей мають у комплекті декілька актуальних насадок. Завдяки цьому такий інструмент може замінити собою одразу декілька девайсів: плойку, щипці, брашинг та сам фен. Купувати один прилад замість декількох вигідніше і з погляду раціонального використання власних коштів, і для економії простору в оселі.

Кілька температурних режимів дають змогу сушити волосся за потрібної температури. Наприклад, для легкого підкручування кінчиків не обов'язково пересушувати всю довжину. 

Якщо ж хочеться створити складну зачіску, то можна увімкнути прилад на максимум: щітка, що обертається, у дуеті з потоком гарячого повітря, допоможе повністю висушити волосся за декілька хвилин. 

Головною перевагою фену зі щіткою є те, що процес створення зачіски співпадає із сушкою. Тобто повністю зникає потреба піддавати волосся додатковому впливу високих температур.

Невеликі розміри пристрою та мала вага дають змогу завжди брати його із собою в поїздки та подорожі.

Час створення зачіски не перевищує тривалості сушіння волосся звичайним феном і займає всього 5-10 хвилин.

Стандартна модель має одну круглу насадку для створення прикореневого об'єму. Такого «комплекту» достатньо для укладання коротких зачісок. А от для довгого волосся краще вибрати фен із більшою кількістю насадок.

Тип живлення 

Фени зі щіткою відрізняються між собою не тільки дизайном чи кількістю насадок у комплекті, але й типом живлення: 

  • дротові, працюють від електромережі; 
  • бездротові, працюють від акумулятора. 

Дротові стайлери більш потужні та надійні. Не треба хвилюватися, що дріт буде заважати в створенні зачіски: конструкція продумана так, щоби прилад був максимально зручним у використанні. 

Акумуляторні фени-щітки спочатку розроблялися як дорожній інструмент, що дає змогу створювати зачіску в будь-якому місці й у будь-який момент. Такий гаджет має трохи меншу потужність і час його роботи обмежений ємністю батареї, але це не принципово впливає на якість його роботи. З огляду на велику вірогідність тривалих періодів відсутності електроенергії, бездротовий фен може стати справжнім порятунком.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також