Ексголова ОДА Олексій Муляренко зве рівнян на майдан

1416 0

Ми у соцмережах:

Ексголова ОДА Олексій Муляренко зве рівнян на майдан

Партія «Європейська Солідарність» у неділю, 8 грудня, проведе акцію на Майдані Незалежності в Рівному, щоб перед Нормандською зустріччю у Парижі окреслити «червоні лінії» для президента України Володимира Зеленського.

- Зважаючи на доленосні виклики, які сьогодні стоять перед Україною, напередодні Нормандської зустрічі необхідно нагадати владі про «червоні лінії» – вимоги українського народу, які ніхто не має права зігнорувати, - повідомив у Фейсбуці ексголова Рівненської ОДА Олексій Муляренко. Тому, шановні рівняни до зустрічі на Майдані Незалежності, у неділю 8 грудня о 13.00 год. Аналогічні акції відбуватимуться і на центральних площах інших міст нашої країни, в тому числі і в Рівному. Разом - до Перемоги!

І перерахував вимоги українського народу, які ніхто не має права зігнорувати: жодних компромісів щодо унітарної держави і ніякої федералізації, жодних компромісів щодо європейського та євроатлантичного курсу, жодних політичний дій, зокрема виборів на тимчасово окупованих територіях Донбасу до виконання умов безпеки і деокупації. Зокрема, виведення російських військ, роззброєння незаконних збройних формувань, встановлення контролю над державним кордоном. Жодних компромісів щодо деокупації та повернення Криму в Україну. Жодного припинення міжнародних судових процесів проти Росії.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також