- Є хлопці, які без ротації 15 місяців не були вдома, - рівненський воїн-депутат Курсик

1342 0

Ми у соцмережах:

- Є хлопці, які без ротації 15 місяців не були вдома, - рівненський воїн-депутат Курсик

- Сесія мала би бути на майдані Незалежності, а не тут, - з трибуни депутат Олександр Курсик ледве міг стримати емоції, нагадуючи про тих, хто зараз захищає Україну на фронті.

 

 

- Некомфортне середовище, мені в окопі краще, - зізнався Курсик, який сьогодні приїхав до Рівного на сесію. - Воювати все-таки має професійна армія, а не журналісти як я. Але по-іншому я вчинити не міг... Так само, як і тисячі інших людей. Ми всі там, щоб війни не було вдома.

З трибуни він подякував усім за підтримку військових, за дрони, спецтехніку, смаколики, фінансову допомогу і попросив не забувати про захисників.

- Сльози йдуть не через те, що плакса. Найважче пояснювати родичам загиблих військових, чому не забрав тіло, - продовжив Олександр Курсик- Я не був вдома шість місяців, а є хлопці, які не бачили рідних по 15 місяців. Вшановуйте воїнів, зустрічайте. Вони віддали все, що могли віддати.. Хлопці «вигризали» зубами кожен клаптик, повірте.

Нагадаємо, що Олександра Курсик був власним кореспондентом каналу «1+1» на Рівненщині.

Також той є депутатом міської ради Рівного.

Після початку вторгнення Олександр Курсик відправився на фронт добровольцем.

Читайте також по темі: «Дивом мене Бог вберіг, а побратиму відірвало ногу». Рівненський депутат Курсик отримав контузію на передовій

Вслід за Залужним в Острозьку академію вступив на навчання старший лейтенант Курсик

У Рівному — депутат, а на фронті — командир роти


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також