Допомогли повернути двом сім’ям дітей

445 0

Ми у соцмережах:

Допомогли повернути двом сім’ям дітей

Учора на лінію 102 зателефонував небайдужий чоловік. Він повідомив, що на вулиці Євгена Коновальця до нього підійшов хлопчик та попросив відвезти його в Дубно.

9-річний школяр розповів патрульним, що загубився, оскільки не місцевий. Інспектори знайшли контакти батьків та доставили його додому.

Інший випадок трапився цього ж дня. Близько 17-ї години на лінію 102 зателефонував чоловік та повідомив, що зник його 12-річний син.

Патрульні оперативно прибули на місце події. Заявник розповів поліцейським, що залишив сина в автомобілі, а сам зайшов на декілька хвилин у магазин, що розташований на вулиці Степана Дем’янчука. Коли повернувся — сина вже не було.

Інспектори обстежили прилеглі території та попросили продавців магазинів, аби вони зателефонували на лінію 102 у разі виявлення хлопчика.

Уже за декілька хвилин одна із продавчинь зателефонувала та повідомила, що хлопчик, схожий за описом, перебуває зараз біля неї. Інспектори відразу із рідними направилися за вказаною адресою, де і виявили зниклу дитину.

Про всі випадки патрульні повідомили працівникам ювенальної превенції.

- Дякуємо небайдужим громадянам, що не проходять повз та викликають поліцейських. Ми 24/7 поряд і завжди готові вам допомогти, - кажуть патрульні поліцейські. - Батьки, наголошуємо: не залишайте дітей без нагляду, слідкуйте за їхньою поведінкою та будьте уважними до них. Ваша турбота та пильність допоможуть запобігти поганим наслідкам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також