Депутат повідомив, що його магазин у Рівному підпалили

2355 0

Ми у соцмережах:

Депутат повідомив, що його магазин у Рівному підпалили

В ніч з 16 на 17 грудня було скоєно підпал магазину «Електро», що розташований на вулиці Степана Бандери, 15, у місті Рівному.

Співвласником магазину є голова депутатської фракції “ГОЛОС” у Рівненській міській раді Роман Денисюк, член постійної комісії з питань архітектури, будівництва та містобудування.

Слідчим Рівненського райуправління поліції в Рівненській області було відкрито кримінальне провадження за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу за ч. 2 статті 194 Кримінального кодексу України.

- Зареєстрував проєкт рішення Рівнеради, а саме звернення щодо тих подій, які сталися зі мною минулої неділі. В ніч з 16 на 17 грудня невідомі здійснили підпал нашого магазину, що по вул. С. Бандери. Нащастя ніхто з людей не постраждав. Зараз відновлюємо те, що було пошкоджено, - повідомив сьогодні Роман Денисюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Колеги депутата припускають, що хтось хотів залякати депутата, а мотивом злочину може бути політична та громадська діяльність Романа Денисюка.

- Крім того, особливо обурливим є той факт, що підпал був скоєний у приміщенні багатоквартирного житлового будинку, що могло б мати непоправні наслідки,йдеться у проєкті звернення до поліції та прокуратури , де є прохання взяти розслідування підпалу під особистий контроль керівництва цих правоохоронних структур.

Рятувальники повідомили "РВ", що виклику на пожежу у цьому магазині вони не від кого не отримували. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також