Де у Рівному посмажити шашлик?

9789 0

Ми у соцмережах:

Де у Рівному посмажити шашлик?

Літо триває, а з ним і сезон пікніків. Погода так і кличе відпочити на природі та посмажити шашлик. Але де? Для тих, хто не хоче далеко їхати за місто, ми підготували підбірку місць, де у Рівному можна гарно провести вихідні та куди легко дістатися міською маршруткою.

Гайдамаки 03

На Басовому Куті

Риболовно-спортивна база «Басів Кут», що на вулиці Погоринській, 53, пропонує відпочинок не лише біля водойми, а й поряд з лісочком. Власники кажуть, що у вихідні альтанку потрібно бронювати за тиждень, ціна — 12 грн. з особи за світловий день, проте мінімальна сума замовлення — 60 грн. За окрему плату можна взяти напрокат прогулянковий човен, катамаран і половити рибу.

Козацький табір «Гайдамаки»

Гайдамаки 02 Гайдамаки 01 Для тих, хто хоче поринути в козацьку добу, потримати в руках булаву і шаблю, як у Богдана Хмельницького, найкраще місце для відпочинку — козацький табір на Млинівській, 24. Там вам запропонують альтанки на різну кількість людей (від 3 до 30), ціна коливається в межах 100-400 грн. Також можна замовити святкування на великі компанії до 100 осіб. У таборі — рай для любителів активного відпочинку: можна пограти у волейбол, є майданчики для стрибання на скакалці, гойдалки і гірка, батут, атракціон родео. Ви навіть зможете постріляти із лука, покататися верхи, відвідати козацький музей та вибити на пам'ять колекційну монету.

На Млинівській

гайдамаки На базі відпочинку, що поблизу «Рівнехолоду» на Млинівській, пропонують 17 альтанок. Найменші — для невеликих компаній до 15 осіб і коштують 300 грн., середні — до 20 осіб — 500 грн., до 30 чоловік альтанка обійдеться у 600 грн. А найбільші вміщають 50 осіб, за них треба заплатити близько 1000 грн. На базі відпочинку є ставок, в якому хоч купатися заборонено, та порибалити можна. Є там також облаштовані спортивні та дитячі майданчики з гірками, батутами, гойдалками і пісочницями. А головна особливість цієї бази — зоопарк, в якому можна погодувати з руки страусів, екзотичних поросят, кроликів, кіз. Власники розповідають, що збираються розширюватися, тож свою зооколекцію незабаром поповнять.

У зоопарку

зоопарк У Рівненському зоопарку альтанку та мангал можна використовувати безкоштовно, проте вхід на територію зоопарку платний. За одного дорослого просять 20 грн. Втім, альтанка там лише одна, тож працівники закладу радять прийти раніше, аби встигнути її «вхопити» для себе.
Інна БОРОВЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також