Рівненська митниця знов без головного

2174 0

Ми у соцмережах:

Рівненська митниця знов без головного

Минулого четверга вночі на приватному подвір'ї у Рівному згоріли два автомобілі. Один належав батькові колишнього начальника Рівненської митниці Олега Вавровського, інший — його офіційно колишній дружині.

Олег Вавровський

Олег Вавровський
Нагадаємо, звільнили пана Вавровського у березні 2016 року після того, як внутрішній відділ безпеки ДФС розпочав розслідування його начебто корупційної діяльності. У підсумку п. Вавровський виграв, довівши у судах, що коментарі, які роздавали у ДФС, та проведені у квартирі його батьків обшуки були неправомірними. Пан Вавровський судився за поновлення на посаді і в грудні торік таки виграв справу, дійшовши аж до Вищого адмінсуду. Щоправда, поновитися одразу не вдалося через неправильно оформлений виконавчий лист. Цього року Олег Вавровський уже судився за те, щоб йому видали дублікат виконавчого листа, з яким можна було б вимагати у ДФС поновити його на посаді. 12 грудня позитивне для пана Вавровського рішення Житомирського апеляційного адміністративного суду набрало чинності. Пожежа ж на вулиці Мойсея Базіна була 21 грудня. Невідомий, якого поліція ще не знайшла, підпалив «Форд Фієсту» 39-річної Ольги Вавровської, колишньої дружини п. Вавровського. Вогонь з «Форду» перекинувся на припаркований поряд автомобіль «Volkswagen Multivan» 77-річного Анатолія Вавровського, батька екс-митника. До слова, у декларації самого п. Вавровського, яку він подавав цього року, вказаний «Форд Фієста», але авто зареєстровано було на Любов Ужвін. У самого п. Вавровського — «Ауді А6». Андрий_Чаборай_колегия_ОДА_жовтень_2017 (50)
Андрій Чаборай
На Рівненській митниці можливе поновлення Олега Вавровського не коментують. Наразі структурою керує Іван Іванов, який донедавна був заступником начальника Київської митниці. З Києва його прислали виконувати обов'язки начальника Рівненської митниці у грудні, поки триває службове розслідування щодо Андрія Чаборая, розпочате, знову ж таки, внутрішнім відділом безпеки Державної фіскальної служби. Пана Чаборая поки відсторонено від виконання обов'язків. Наказу на звільнення не було.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також