Часник на щодень

1277 0

Ми у соцмережах:

Часник на щодень

Часник надає стравам особливої пікантності, але крім аромату і смаку, він є і багатим джерелом мінералів та вітамінів.

Вживання часнику запобігає появі хвороб серцево-судинної системи, оскільки зменшує рівень холестерину, не порушуючи його балансу в організмі. Також часник запобігає виникненню тромбів.

Алліцин, що міститься в часнику, сприяє зміцненню імунної системи. Ця речовина вбиває мікроби та бактерії, які викликають інфекцію. А фітонутрієнти діють як антиоксиданти. Вони допомагають вивести з організму шкідливі токсини.

Захворювання мозку (Паркінсона, Альцгеймера та недоумство) на сьогодні не лікуються, оскільки вони безповоротно уражають нейрони мозку. А часник підвищує рівень антиоксидантів, які захищають від ушкоджень мозку.

Часник здатний запобігати раку, тому люди, що схильні до цієї хвороби, обов’язково повинні вживати його щодня. У свіжому вигляді часник бореться з різноманітними інфекціями і бактеріями організму. Але не тільки з хворобами органів і кровоносної системи бореться часник. Він помічний також і при хворобах порожнини рота.

При вживанні щоденної норми (2 зубчики) часнику вже через кілька тижнів покращиться шкіра, адже він виводить з організму ті речовини, через які й виникають різні проблеми з нею.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також