Астрологічний прогноз на 9 травня

546 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 9 травня

Овен

Сьогодні пощастить і тим, хто сьогодні працює, і тим, хто відпочиває. Намагайтеся не встрявати в конфлікти і не ведіться на сумнівні пропозиції.

Телець

Можуть відбуватися різноманітні несподіванки. Сприятливий день, щоб вирушити в подорож чи хоча б на природу. Можливі несподівані знайомства.

Близнюки

Сьогодні слід чекати змін. Це можуть бути зміни у світогляді, на щось ви подивитеся іншими очима. День підходить для самостійної роботи.

Рак

Ваша активність буде спрямована сьогодні переважно на відвідування громадських місць, поїздки. День сприяє спільному проведенню часу з коханою людиною.

Лев

Щоденних домашніх справ буде багато, розподіліть їх між домочадцями. Душевна атмосфера вдома сприятиме розслабленню і відпочинку.

Діва

Несподіваний аврал на роботі й хвилювання можуть позначитися на самопочутті. Не варто сьогодні сидіти вдома, вирушайте на природу.

Терези

Можливі незначні зміни у сімейних стосунках та вдома. Старші родичі потребуватимуть вашої підтримки та допомоги.

Скорпіон

На роботі все добре. Гарний і спокійний день. Вдалий для романтичних знайомств. А також для навчання, коротких поїздок, спілкування з родичами.

Стрілець

День прийняття відповідальних рішень з якогось важливого для сім'ї питання. Контролюйте свої емоції та менше вживайте шкідливої їжі, алкоголю.

Козеріг

День не сприяє інертності. Будьте активними у всіх життєвих проявах. Це гарний день для відпочинку, особливо разом із родиною чи друзями.

Водолій

Сьогодні у вас не буде багато енергії. Захочеться провести день більш розслаблено, займаючись творчими або домашніми справами.

Риби

Постарайтеся сьогодні до всього ставитися серйозніше, ніж зазвичай. І бачити щось доленосне у подіях, що відбуваються. Не найкращий день для покупок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також