Астрологічний прогноз на 28 березня

405 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 28 березня

Овен

Раціональніше підходьте до витрат. Не плануйте занадто багато справ, залишіть час для відпочинку. Гарний день для йоги, плавання, духовних практик.

Телець

Варто сьогодні змінити графік навантажень, а також відкоригувати раціон харчування. Приділіть час вирішенню особистих справ.

Близнюки

День досить активний. Але варто бути уважнішими до свого здоров'я. Будь-які спірні питання намагайтеся врегулювати мирним шляхом.

Рак

День мине спокійно. Лише на роботі стосунки з колегами можуть зіпсуватися. Перший крок до примирення повинні зробити саме ви.

Лев

Не варто доводити свою думку на роботі, щоб уникнути конфлікту. Можливі якісь зміни вдома, в основному, позитивного характеру.

Діва

У вашому житті все буде настільки добре, що захочеться розповісти всьому світові. Однак не поспішайте ділитися подробицями з усіма.

Терези

Хороший день, щоб почати курс оздоровлення, дієти або зайнятися спортом. Але лише без сильних силових навантажень. У роботі допомагатиме інтуїція.

Скорпіон

Сьогодні потрібно насамперед подбати про себе, про свій психічний стан. Не варто навантажувати себе справами, займіться тим, що приносить радість і задоволення.

Стрілець

День підходить більше для відпочинку, аніж для роботи. Вечір краще теж провести не особливо активно. Стежте за своїм самопочуттям.

Козеріг

Динамічний день. Буде багато поїздок і спілкування. Не варто особливо напружуватися на роботі й намагатися догодити всім.

Водолій

Робочі питання займатимуть багато часу і нервів. У вашому оточенні можуть з’явитися люди, які шукають вигоду і ставляться до вас не дуже щиро.

Риби

Гарний день для подорожей. Новини здалеку потішать.  Одружених доля спробує випробувати на міцність. У стосунках може настати криза.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також