Астрологічний прогноз на 17 березня

769 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 17 березня

 

Овен

Зірки радять дослухатися до думки інших людей. Не поводьтеся так, ніби ви керуєте Всесвітом. Можливий конфлікт на ґрунті грошей.

Телець

На роботі можливі непорозуміння з керівництвом. Контрлюйте свою поведінку. У лікуванні застуди ефективнішими будуть народні методи.

Близнята

Робочі проблеми плавно перейдуть на особисте життя. Від далекої поїздки краще відмовитись. У любовній сфері – справжня весна!

Рак

Сьогодні буде чимало причин, щоб не братися за нові справи. Творчим людям ніщо не завадить зайнятися улюбленим заняттям.

Лев

Бажано трохи змінити підхід до справ на роботі. Тримайтеся подалі від людей, які надто нав'язливі у спілкуванні. Це джерело негативу.

Діва

Незважаючи на те, що справи підуть угору, можна так само легко скотитися з цієї висоти. Особливо уважними слід бути бізнесменам.

Терези

Зірки обіцяють день інтелектуальної роботи. Перед вами постане низка завдань, які не вдасться виконати без допомоги. Не займайтеся самолікуванням.

Скорпіон

Сьогодні здолає невимовна туга за минулим. Але чим гостріше сприйматимете те, що відбувається, тим швидше позбудетеся ностальгії.

Стрілець

Жодних фізичних навантажень сьогодні! Вдалий день у плані фінансів. Щодо будівництва чи ремонту, то ці роботи краще відкласти.

Козеріг

Той, хто дивиться вгору, а не під ноги, виграє боротьбу. Якщо дотримуватися цього принципу, то успіх гарантовано. Фінансові справи не порадують.

Водолій

Не сприймайте сьогодні все на свій рахунок. Фільтруйте інформацію від навколишніх і бережіть нерви. Вечір подарує масу добрих новин.

Риби

Сьогоднішній настрій нагадуватиме літню веселку. Від вас можна заряджатися енергією як від сонця. Вечір підходить для спортивних тренувань.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також