Артстудію відкрили у Рівному - мистецтво спонукає до добрих справ

1073 0

Ми у соцмережах:

Артстудію відкрили у Рівному - мистецтво спонукає до добрих справ

Діти, які постраждали внаслідок воєнної агресії, втратили батьків на війні, приходять в артстудію “Веселкові барви”, яка створена у Рівному. У студії враховуються здібності, інтереси та потреби кожної дитини.

Олександр Пастушенко, керівник артстудії, розповів:

- Український народ живе в умовах війни, усвідомлюючи, що попереду - шлях боротьби за українську незалежність і за право жити, творити та робити власний вибір. Тема України зараз дуже відкрита для всього світу - українська культура, традиції, історія, духовність. Ми впевнені, що мистецтво може багато. Саме тому асоціація художників-християн України разом з місією «Обітниця миру» започаткували художній проєкт «Ukraine is my Motherland”.

Артстудія об‘єднала дитячі творчі майстерні з різних регіонів України — з Києва, Рівного, Маріуполя та ін. Її учасники брали участь у виставках та конкурсах в Україні та за її межами — зокрема, у Ніцці та в Гамбурзі.

На виставки в Європі приходили волонтери, і перегляд художніх дитячих робіт спонукало їх передати гуманітарну допомогу для постраждалих внаслідок військової агресії, надіслати допомогу шпиталю, де перебувають наші бійці. 

На фото - українська співачка Марія Бурмака, яка відвідала виставку-конкурс дитячого малюнку "Диво Різдва", що відбулася в Ніці. На фото також можна побачити роботи Надії Супрун та Валерії Марк, які займаються в артстудії.

Софія ТОЛОЧКО.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також