5 способів поділитися посиланням на iPhone, щоб використовувати Safari на 110% ефективно

1822 0

Ми у соцмережах:

5 способів поділитися посиланням на iPhone, щоб використовувати Safari на 110% ефективно

Більшість із нас за замовчуванням користуються Safari на своєму iPhone. Ця програма здається інтуїтивною в управлінні та простою у використанні. Однак насправді Safari пропонує набагато більше. Наприклад, функціональність додатка розрахована щонайменше на п'ять способів поділитися посиланням прямо з браузера. Пропонуємо їх розібрати. 

Копіювання з адресного рядка

Найпоширеніший спосіб надсилання посилання використовується в будь-якому браузері. Він полягає в копіюванні адреси з адресного рядка. На iPhone цей процес можна ще більше спростити за допомогою зручних жестів iOS. Досить утримати палець на адресному рядку, вибрати «Копіювати» в меню і вставити посилання, куди потрібно. Якщо ви регулярно користуєтеся месенджерами для обміну інформацією, ця функція стане для вас незамінною. Буквально кількома дотиками ви зможете скопіювати цікаве посилання з Safari на своєму Епл Айфон 15 Про і відправити друзям або колегам.

Перенесення жестами

Жести в iOS 17 дають змогу легко перетягувати контент з однієї програми в іншу. Цю фішку можна використовувати та для надсилання посилань з iPhone. Ви затискаєте посилання одним пальцем, а другим відкриваєте потрібний застосунок із меню недавніх. Це може здатися складним лише на перший погляд. Потренувавшись кілька разів, ви точно полюбите цей спосіб.

Копіювання вкладки цілком

Якщо ви часто закриваєте вкладки, щоб не заповнювати оперативну пам'ять iPhone, але при цьому хочете зберегти посилання, є зручний спосіб. У меню вкладок Safari виберіть потрібну та утримуйте палець. У меню, що з'явилося, натисніть «Копіювати» — і готово. Посилання збережеться в буфер обміну для подальшого використання. Такий підхід позбавить вас від зайвих дій і дасть змогу швидко знаходити потрібну інформацію навіть через деякий час.

Використання меню «Поділитися»

Меню «Поділитися» в нижній частині Safari — універсальний інструмент для надсилання будь-якого контенту з iPhone. Він дає змогу поділитися посиланням у месенджерах, по email і зберегти його у форматі PDF або вебархіву. Загалом, якщо ви не знаєте, яким способом краще відправити потрібний лінк, завжди використовуйте меню «Поділитися». Тут є всі необхідні інструменти, щоб відправити його потрібним людям або зберегти собі.

Надсилання через AirDrop

Якщо у вас кілька пристроїв Apple, відправити посилання на iPad або Mac можна моментально через AirDrop. У меню «Поділитися» Safari виберіть цю опцію і підтвердьте передачу файлів на інший пристрій. Посилання відкриється в Safari іншого гаджета автоматично. З огляду на те, як тісно інтегровані пристрої Apple між собою, користуватися цією функцією одне задоволення. Як бачите, у Safari є безліч способів ефективно надсилати посилання з iPhone. Використовуйте зручні інструменти та жести iOS, щоб на максимум розкрити потенціал пристрою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також