Загинув на Донецькому напрямку воїн з Рівненщини

16130 0

Ми у соцмережах:

Загинув на Донецькому напрямку воїн з Рівненщини

Завтра, 23 квітня, громада Сарненщини схилить голови у скорботі, проводжаючи в останню земну дорогу солдата Василя Лисенка, який віддав своє життя у боротьбі за Україну...

41-річний Василь Лисенко, житель м. Сарни, у листопаді 2023 року був мобілізований до лав 33-ої окремої механізованої бригади.

Сарненська міська рада повідомляє:

- Василь Лисенко загинув Він загинув під час бойових дій на Донецькому напрямку 17 березня. Василь назавжди залишиться в серцях рідних та близьких таким, як він був – доброзичливим, усміхненим, чесним, порядним, відповідальним, справжнім патріотом України.

У Героя залишилися брат Віталій та Руслан, який теж боронить Україну в лавах ЗСУ, дружина та донька.

Нехай Господь дасть сили рідним, друзям, бойовим побратимам пережити час скорботи, щиро співчуваємо та розділяємо разом з Вами біль втрати найріднішої людини. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському Воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Прощання із Василем Лисенком відбудеться завтра, 23 квітня. Кортеж розпочне свій рух містом орієнтовно о 10:30 год. та рухатиметься за маршрутом: Костопільська - Європейська - С.Бандери - Т.Боровця

11:00 - прощання з вдома, вул. Тараса Боровця, 23.
12:00 – чин похорону у Свято-Покровському храмі по вул. Чорновола.
13:00 – прощання на центральній площі міста
14:00 – поховання на Алеї Героїв на кладовищі по вул.Шарпака

Години можуть зміщуватись в часовому проміжку +-15 хв. У випадку оголошення сигналу «Повітряна тривога»  - прощання на центральній площі міста буде скасовано. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також