Убивця мами сидітиме у сізо

1300 0

Ми у соцмережах:

Убивця мами сидітиме у сізо

Підозрюваному в умисному вбивстві матері суд апеляційний суд залишив винятковий запобіжний захід.

46-річний мешканець Рівненського району Юрій перебуватиме під вартою до 29 липня. Органи досудового розслідування та слідства підозрюють його у вчиненні особливо тяжкого злочину -  умисному вбивстві, вчиненому 29 травня.

Ця трагічна подія сталася в селі Нова Українка Рівненського району: син до смерті побив 77-річну матір.

Уже пізніше стало відомо, що чоловік повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння та спровокував конфлікт із матір’ю, у ході якого наніс їй численні удари руками і ногами в голову й тулуб. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла.

Чоловіка  правоохоронці затримали, а вже наступного дня оголосили йому підозру у вчиненні кримінального правопорушення. 31 травня Рівненський районний суд частково задоволив клопотання слідчого про застосування до підозрюваного в умисному вбивстві запобіжного заходу - тримання під вартою на 60 діб, до 29 липня.

Ухвалу слідчого судді в Апеляційному суді Рівненської області оскаржив захисник підозрюваного.. В апеляційній скарзі він просив ухвалу місцевого суду скасувати та постановити нову, якою застосувати до підозрюваного запобіжний захід -  домашній арешт в нічну пору доби.

Заслухавши захисника та підозрюваного, який переконував суд у тому, що умислу на вчинення умисного вбивства не мав, а лише хотів побити маму,  прокурора, котрий просив залишити ухвалу суду першої інстанції без змін,  колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Рівненської області ухвалу слідчого судді Рівненського районного суду про застосування запобіжного заходу - тримання під вартою відносно підозрюваного залишила без змін, апеляційну скаргу його захисника — без задоволення, повідомила прес-служба Апеляційного суду Рівненської області.

Читайте також - Вбив маму і зізнався про це родичам


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також