У Залужжі прощались з вбитим прикордонником

5227 0

Ми у соцмережах:

Усі фото - Дубровицької РДА

Сьогодні Дубровиччина попрощалися із загиблим воїном-прикордонником Олександром Котяшем з села Залужжя.

Село Залужжя Дубровицького району. Тут сьогодні проводжали в останню путь Героя-земляка, 26-річного Олександра Котяша, який загинув захищаючи незалежність України, який віддав своє молоде життя за усіх українців.З ним приїхали попрощатися люди з усього Дубровицького району, та і не тільки, побратими з Краматорського прикордонного загону, відділу прикордонної служби “Калинове”, Луцького прикордонного загону, відділу прикордонної служби ”Дубровиця”, Дубровицького районного військкомату та воїни АТО.

Жалобна процесія з близько 2000 чоловік розтягнулася чи не на все село, побратими і друзі несли домовину з тілом бійця, під яку лягали усю дорогу живі квіти Люди молилися і плакали всі

На кладовищі під час траурного мітингу-прощання з героєм, голова Дубровицької райдержадміністрації Микола Петрушко сказав: «Сьогодні чорний день, день глибокого смутку за загиблим захисником рідної землі. Олександр належить до особливої категорії вояків, які є уособленням незламної волі, великої мужності та незборимого прагнення до перемоги. Герої не вмирають! Не вмре пам’ять і про нашого Сашка”.

 Читайте також Вбитого прикордонника земляки зустріли, стоячи на колінах


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також