Танцюристи зі всієї країни приїдуть у Рівне на фестиваль

837 0

Ми у соцмережах:

Танцюристи зі всієї країни приїдуть у Рівне на фестиваль

У Рівному стартує масштабний хореографічний проєкт, де візьмуть участь танцюристи зі всієї країни. Свою назву фестиваль отримав на честь видатного хореографа Рівного, Заслуженого діяча мистецтв України, Народного артиста України, керівника заслуженого ансамблю танцю «Полісянка» Віктора Марущака.

Це буде не просто фестиваль, це - грандіозний цикл заходів, які будуть відбуватися упродовж трьох днів 17-19 травня на різних майданчиках нашого міста: у парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка, Міському Будинку Культури / Рівне та у парку історичної реконструкції Оствиця, Майдан Незалежності

Очікують, що на фестиваль приїдуть понад 500 танцюристів.

Управління культури і туризм Рівненської міської ради повідомляє: програма резиденції передбачає: урочисте відкриття, концертні виступи колективів, конкурсні перегляди, майстер-класи та творчі лабораторії хореографічних митців Рівненського краю, проведення семінарів, відвідування краєзнавчих екскурсій для ознайомлення з особливостями історії й культури нашого регіону та багато-багато іншого. Обіцяють, що далі будуть поступово відкривати перед рівнянами "хвіртку" фестивалю та розповідати детальніше про всі його деталі та плани.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також