Сімейний лікар став медичним директором Костопільської лікарні

3435 0

Ми у соцмережах:

Фото Антона Павлика - з ФБ-сторінки Костопільської БЛІЛ.

Лікаря Костопільської лікарні Антона Павлика призначено її медичним директором. Останні кілька років він працював у Костополі, а до того очолював Головинський центр первинної медичної допомоги, працював сімейним лікарем. Батьки Антона Павлика – лікарі, працюють у Костопільській лікарні, зокрема, у реанімаційному відділенні.

Згідно з наказом Міністерства охорони здоров’я, медичний директор зобов'язаний контролювати всі медичні процеси та якість обслуговування пацієнтів у лікарні. Тож до обов’язків Антона Павлика будуть входити питання якості послуг, своєчасне надання медичної допомоги, впровадження сучасних методик діагностики та лікування, а також розвиток персоналу, повідомляє Костопільщина 21 століття.

Як повідомила директорка  Костопільської лікарні Наталія Кондратюк, яка займається господарською та фінансово-економічною діяльністю закладу, структуру апарату лікарні дещо змінять. За погодженням в.о. міського голови Давида Дідуха невдовзі буде призначено по одному заступнику директора та медичного директора лікарні.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також