Рівняни виштовхали енергетиків зі щитової та викликали поліцію

1094 0

Ми у соцмережах:

Рівняни виштовхали енергетиків зі щитової та викликали поліцію

Мешканці рівненської багатоповерхівки, що на вулиці Київській, 46, не допустили працівників ПрАТ «Рівнеобленерго» до виконання робіт у власних мережах.

ПрАТ «Рівнеобленерго» неодноразово повідомляло мешканців вказаного будинку про проведення робіт з облаштування системи обліку на межі кабельної електромережі, від якої заживлена багатоповерхівка.
Останнє повідомлення про відключення електроживлення на період виконання планових робіт – з 10.00 18 серпня, було надіслане до ОСББ 6 серпня.
Після допуску до щитової будинку наших працівників та складання ними схеми підключення, мешканці будинку з невідомих причин виштовхали працівників Рівненського міського РЕМ за межі об’єкту та викликали поліцію, яка відібрала пояснення в учасників конфлікту та не встановила жодних порушень з боку працівників ПрАТ «Рівнеобленерго».
«Рівнеобленерго»  повідомляє, що було складено акти недопуску до проведення робіт, та вважає, що голова ОСББ некоректно доносить інформацію про роботи енергетиків до мешканців багатоповерхівки та вводить їх в оману. Оскільки вимоги ПрАТ «Рівнеобленерго» повністю відповідають Кодексу комерційного обліку електричної енергії та Правилам роздрібного ринку електричної енергії, затвердженими постановами НКРЕКП, недопущення наших працівників до виконання робіт у власних мережах матиме негативні наслідки для мешканців багатоквартирного будинку. Усі суб’єкти ринку електричної енергії зобов’язані дотримуватися діючого законодавства?? Саме тому роботи з улаштування вузла обліку в будь-якому разі будуть проведені. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також