«Намалював» із гільз серце: бойовий медик повів кохану з Дубна до РАЦСу

2820 0

Ми у соцмережах:

 «Намалював» із гільз серце: бойовий медик повів кохану з Дубна до РАЦСу

Кохання оспівують в піснях, описують в книжках та на полотнах, знімають фільми. А найбільше про кохання "говорять" очі тих, хто його відчуває. Бо кохання - це найпрекрасніше із почуттів, яке існує у цілому світі. Так вважають й закохані молодята - Назар і Маргарита, котрі сьогодні, 8 травня, офіційно стали чоловіком та дружиною.

Їхня історія кохання розпочалась восени 2022 року. Молоді люди познайомились у соціальних мережах. Минув тиждень листування і Назар вперше запросив Маргариту на каву.

- Звісно, що обоє хвилювались, коли вперше побачили один одного. Було навіть якось ніяково. Але Назар підкорив мене своєю щирістю та манерами спілкування. Доброта, вихованість - це про нього, - розповідає 19 річна дубенчанка Маргарита.

З цього часу між ними зародилась закоханість, яка дуже швидко переросла у світле, взаємне і щире кохання.

В березні 2023 Назара мобілізували до лав ЗСУ. Закохані бачились не часто, але все більше відчували потребу один в одному.

- Я служу у 23 інженерно-позиційному полку. Й війна навчила ще більше цінувати кожен прожитий день та тих, хто поруч. В якийсь момент я зрозумів, що дуже кохаю Маргариту. Вона та, з якою б хотів прожити усе своє життя. Тому почав планувати освідчення в коханні, котре відбулось далеко від рідного дому - на сході України, - каже 24-річний бойовий медик одного із підрозділів полку.

У жовтні минулого року Маргарита поїхала на зустріч із коханим. 19-річна дубенчанка навіть не підозрювала, що на неї чекає.

Військовик готувався до цього дня. Усе заздалегідь спланував: придбав для коханої каблучку та заручився підтримкою побратимів, які «на місці подій» «намалювали» із гільз серце.

Під час зустрічі із коханою Назар став на коліна. Й на своє питання, яке найбільше цікавило його, бойовий медик почув таке жадане слово - "ТАК".

З цього часу минуло пів року. Й сьогодні молодята офіційно стали чоловіком та дружиною. Назар і Маргарита понад усе мріють про закінчення війни та мирне і щасливе життя у вільній Україні. Про це наречені говорять зі сльозами на очах.

Попереду у молодят коротка відпустка. А далі військовик повернеться у стрій, щоб разом із побратимами здійснити мрію коханої та мільйонів українців.

23 інженерно-позиційний полк, Командування Сил підтримки Збройних Сил України щиро вітає молоду сім'ю із такою радісною подією.

Бажаємо вам щасливої долі, багато любові, миру, злагоди та здійснення мрій. Нехай Ваші очі завжди сяють коханням, так щиро і ніжно як це було сьогодні.

Служба звʼязків з громадськістю 23 інженерно-позиційного полку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також