Млинівщина: юнак вбив пенсіонера викруткою, бо той не позичив грошей

3178 0

Ми у соцмережах:

Млинівщина: юнак вбив пенсіонера викруткою, бо той не позичив грошей

Сьомого грудня об 11.35 до поліції надійшло повідомлення про те, що у будинку в селі Перемилівка виявлено мертвого чоловіка. Слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала на місце події, на тілі загиблого побачила множинні колото-різані рани.

Поліцейські встановили, що вранці до будинку 90-річного пенсіонера прийшли односельці — 42-річна жінка зі своїм сином та попросили позичити їм гроші. Відмова господаря розлютила нетверезого 18-річного молодика, отож виникла сварка. Хлопець взявся бити господаря руками, а гострим предметом, який потрапив під руку, завдав численні удари по тілу пенсіонера. Мати хлопця, яка частково була свідком конфлікту, злякавшись, втекла.

Пресофіцерка поліції Рівненщини Катерина Загурська повідомила РВ, що хлопець пішов до сусідів та розповів про скоєне. А потім повернувся на місце злочину та чекав приїзду поліцейських. Слідчі затримали його.  Вирішується питання про повідомлення йому про підозру в умисному вбистві та обранні запобіжного заходу.  У рамках досудового розлідування поліцейські призначатимуть відповідні експертизи, а також встановлюватимуть знаряддя злочину — із місця події вилучено викрутку.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також