Мільйони на стовпчики, інвалідність за гроші та забудовник проти військкомату

2187 0

Ми у соцмережах:

Мільйони на стовпчики, інвалідність за гроші та забудовник проти військкомату

У свіжому номері газети «Рівне вечірнє» читайте, на що влада Рівного планує витратити 250 тисяч євро. І чи врятує це місто від потопу під час зливи.

А ще про те, хто міг встановити приховані камери, щоб підставити головного воєнкома Рівного Олександра Ярмошевича, як рівнянин налагодив продаж великої партії наркотиків на вулицях міста, для чого суд повторно арештовував мільйони колишнього головного лісника Рівненщини Віталія Суховича та як голова військово-лікарської комісії попався з хабарем.

Ви також дізнаєтеся про те, чому депутати хочуть знати, скільки мільйонів Рівне витратило на допомогу ЗСУ, чому мешканців Рівненщини атакує кусюча мошка, як командир танка з Рівненщини ховався від війни, чому подорожчала дитяча залізниця вздовж Усті та від чого залежить перемога у війні.

Свіжий номер газети «Рівне Вечірнє» можна придбати у магазинах міста.

Також ви можете замовити електронну версію видання.

Про своє бажання стати передплатником електронної версії «РВ» повідомте на e-mail: svetrv1@gmail.com, вказавши своє прізвище, обраний період перегляду (місяць, квартал, півріччя, рік), свою електронну адресу та номер телефону. Після оплати ви отримаєте на свій e-mail посилання на Google-Диск для перегляду файлів у форматі PDF за оплачений період.

Вартість передплати «Рівне Вечірнє»:

на місяць: 26 грн.

на три місяці: 78 грн.

на півроку: 156 грн.

на рік: 312 грн.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також