Чим iPhone 14 вирізняється серед конкурентів?

2850 0

Ми у соцмережах:

Чим iPhone 14 вирізняється серед конкурентів?

Після презентації нового iPhone 14, компанія xiaomi випустила новий флагман, який доповнила капсулою, що є у телефоні останньої моделі від apple. Крім того, ще декілька компаній планують використати розробку від apple у вигляді капсули, під час створення своїх смартфонів. Але не лише капсула суттєво вирізняє та виділяє iPhone 14 Pro серед інших моделей флагманських смартфонів.

Кілька переваг iPhone 14

Серед переваг варто відзначити збільшення корисного розміру екрану. Компанія вирішила зробити рамки вузькими. Завдяки цьому візуально збільшився екран, що дозволило швидше передаватися відео та кінофільми.

Вдосконалення нового iPhone 14:

  • Крім того, вдосконалили блок камер, вмонтувавши додаткову лінзову систему. Також в блок камер встановили діафрагму, яка поглинає світлові промені, що досить корисно саме у нічний час, коли світла зовсім мало. Це покращило якість нічної зйомки та дозволило зробити її більш яскравою.
  • На жаль прихильники техніки не дочекалися заміни цього року роз'єму Lightning на type-c. Розробники вирішили залишити старий роз'єм, через суттєве здорожчання комплектуючих.
  • Головним завданням розробників стало збереження стандартної вартості. Зробити це було дуже важко, через підвищення вартості деталей, в тому числі й камери. В цьому році вирішили залишити роз'єм старим. Компанія в майбутньому планує задовольнити вимоги європейської палати, щоб не позбуватися європейського ринку.

Новинки та вдосконалення iPhone 14

Цього року в лінійку додали новий та сучасний фіолетовий колір, який у поєднанні з алюмінієвим корпусом виглядає дуже яскраво та незвично. У флагманські моделі iPhone 14 pro та pro max встановили новий чипсет Bionic A16, який відрізняється величезною потужністю та здатний виконувати певну кількість завдань одночасно. Додали функцію автоматичного фокусування фронтальної камери, що суттєво покращило якість селфі та відео. Це чудова новина саме для блогерів, які знімають stories, а також фотографують своє життя на фронтальну камеру.

Варто відзначити досить яскраву презентацію, яка відбулася на початку вересня та здивувала користувачів відповідальним ставленням людей, що її готували. Був презентований новий та дуже ємнісний акумулятор, який забезпечує автономну роботу. Навіть під час роботи з використанням складних програм, акумулятор економить електроенергію, що дозволяє працювати смартфону набагато довше. Цей прилад створений для активної молоді, а також людей, які цінують власний статус, бажають його підкреслити придбанням дорогої та відомої на весь світ техніки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також