Четверо воїнів з Рівненщини загинули на фронті

13633 0

Ми у соцмережах:

Четверо воїнів з Рівненщини загинули на фронті

Останньою дорогою провели захисників України: Андрія Колодязного з Сарненщини, Миколу Чуліпу з Козинської громади, Миколу Козачука - з Бабинської, Ігоря Мотька - з Рафалівської, - повідомляє Рівненська ОВА.

У Сарненській громаді попрощалися з загиблим воїном Андрієм Колодязним, який проживав в селі Орлівка.Захисник був мобілізований в серпні 2022 року до лав 81-ої окремої аеромобільної Слобожанської бригади. Пройшовши навчання у Британії, відправився на Луганщину. Мав позивний «Боксер».На жаль, 14 квітня 2024 року Андрій загинув.

 До Небесного Легіону захисників України приєднався Микола Чуліпа. Чоловік народився 1980 року і проживав у селі Березини Козинської тергромади. Свій останній бій старший солдат прийняв 22 квітня 2024 року в Донецькій області, до останнього подиху залишаючись вірним військовій присязі.
 
У Рівненському районі попрощалися з Миколою Козачуком з Бабинської громади. Чоловік народився 29 квітня 1982 року,  проживав у селі Рясники. Загинув Захисник 18 квітня 2024 року під час мінометного обстрілу противником у Донецькій області.
 
В останню земну дорогу Рафалівська громада провела Ігоря Мотька, 1990 року народження. Чоловік проживав у селі Лозки. Воїн загинув у боях за Україну 21 квітня 2024 року. Ігор був призваний у грудні 2022 року, служив навідником механізованого відділення. Вірний військовій присязі, він мужньо виконав свій військовий обов'язок, прийнявши останній бій у Волноваському районі Донецької області.
 
Щирі співчуття рідним загиблих воїнів. Вічна слава і світла  пам'ять. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також