Четверо воїнів з Рівненщини пішли на небо

10543 0

Ми у соцмережах:

Четверо воїнів з Рівненщини пішли на небо

У громадах попрощались із чотирма Героями - Романом Машуком, Романом Мендалюком, Василем Музинчуком та Вʼячеславом Сарвєнковим, - повідомляє Рівненська ОВА.

Роман Машук народився у Рівному. Закінчив ліцей №1, потім Рівненський економіко-гуманітарний інститут, де здобув спеціальність “Програмування”. Працював у IT-компанії “GlobalLogik”. На момент повномасштабного вторгнення його родина проживала у Києві. Роман не підлягав призову чи мобілізації, але став на захист Києва і нашої держави, вступивши до лав Збройних Сил України. Життя 38-річного солдата обірвалося 19 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Опізнати тіло захисника вдалося лише у березні 2024 року.
 
Роман Мендалюк народився у селі Річки на Кореччині. Навчався у Рівненському ліцеї №11, потім у професійно-технічному училищі №9 за спеціальністю “Радіоелектроніка”, пізніше закінчив комп’ютерну академію “ШАГ”. У серпні 2023 року отримав повістку та долучився до Збройних Сил України. На жаль, 40-річний солдат загинув 20 березня на Донеччині.
 
На Березнівщині у селі Яблунне віддали останню шану Герою Василю Музинчуку. В молодості чоловік проходив строкову службу у внутрішніх військах. У серпні 2023 року Василь став на захист Батьківщини. 26 березня під час перебування у відпустці Василь помер - серце Героя не витримало фізичних та психічних навантажень. 
 
Вараська громада попрощалась із захисником Вʼячеславом Сарвєнковим. 25 березня у медичному закладі міста Рівного чоловік помер. 40-річний житель Вараша був призваний до армійських лав на початку березня, був курсантом навчального батальйону. Без батька залишилися донька та син.
 
Щирі співчуття рідним і близьким! Вічна та світла пам’ять Воїнам!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також