Без землі, бо прізвище — Бузинарський?

2600 3

Ми у соцмережах:

Михайло Бузинарський

Михайло Бузинарський хоче отримати безплатно 5 соток землі на вулиці Костромській у Рівному — там, де виділили ділянку для учасників війни на сході України. Той самий Бузинарський, політичну діяльність якого у Рівному пов’язують з партією Віктора Медведчука. Уже вдруге за чотири роки Бузинарський просить міськраду про землю. Яким буде цього разу рішення міськради, стане відомо на найближчій сесії. Його звернення оформили в окремий проект рішення.

У 2016 році депутати міськради погоджували понад 60 дозволів на приватизацію земельних ділянок у масиві, який спеціально відвели для воїнів АТО. Тоді це рішення хотіли прийняти пакетом. Але коли депутати дізналися, що у списку є прізвище Бузинарський, вирішили надавати землю двома рішеннями: першим — для 63 осіб, а другим — окремо для Бузинарського. Друге рішення підтримав лише один депутат — секретар Рівненської міської ради Сергій Паладійчук, якому потім довелося виправдовуватися.

Сергій Таргоній, начальник управління земельних відносин:

— Цей чоловік перебував у черзі як усі воїни АТО. Йому спочатку разом з іншими надали дозвіл розробити документацію на земельну ділянку в районі вулиці Костромської. Однак із причин, відомих лише депутатам, у дозволі на приватизацію землі сесія йому відмовила.

Михайло Бузинарський:

— У мене немає жодного нерухомого майна у Рівному. Правдивість моїх слів можна легко перевірити. Весь цей час я проживаю на орендованих квартирах. Тож на початку 2015 року звернувся до Рівненської міської ради щодо виділення мені земельної ділянки. Згодом вирішу, що з нею робитиму — чи продам, чи буду на ній будуватися.

У 2014 році я пішов на фронт добровольцем. Спочатку служив на посаді заступника командира батальйону «Миротворець», після низки успішних операцій отримав підвищення. Уже в червні мені довірили посаду заступника начальника департаменту управління підрозділами особливого призначення, керівника відділу спеціальних операцій. І я став керувати 32 спеціальними бойовими підрозділами загальною чисельністю 6 тисяч осіб. Мене добре знають усі командири добровольчих батальйонів.

Михайло Бузинарський приїхав на Рівненщину під час Помаранчевої революції. Керував обласною приймальнею тодішнього президента Віктора Ющенка, деякий час був членом «Нашої України». Коли головою Рівненської облдержадміністрації став Віктор Матчук, Михайло Бузинарський очолював Державну інспекцію праці в області. Із 2013 року є членом політичної партії Віктора Медведчука «Український вибір». Цього року на позачергових парламентських виборах балотувався до Верховної Ради у списку «Опозиційної платформи — За життя» під №75.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також