Банановий алкоголь

2168 0

Ми у соцмережах:

Банановий алкоголь

Алкоголь в організмі людини може з'явитися не тільки після того, як вона вип'є якийсь спиртний напій. Іноді винуватцями проміле в крові можуть стати звичайні банани.

Якщо людина вагою 80-90 кілограмів з'їсть 5 перестиглих бананів, то в її організм потрапляє близько 10 грамів етанолу, а це еквівалентно маленькій пляшці пива.

Перестиглим вважається повністю почорнілий банан, хоч він і залишається смачним, виглядає такий фрукт вже непрезентабельно. Але якщо припустити, що хтось дуже любить чорненькі банани і така людина з'їсть близько 20 штук, то ні про яке керування автомобілем навіть думати не можна. Людина буде конкретно п'яна, у неї порушиться координація і мова. Отож майте це на увазі, якщо захочеться поласувати кошиком бананів.

Варто зауважити, що алкоголь в організмі з'являється не тільки від перестиглих бананів, а й від будь-яких продуктів, що містять багато цукру. Якщо це навіть булочка, навіть хліб, навіть нормальний, не перестиглий банан. У процесі розщеплення цукрів в організмі утворюється незначна кількість алкоголю. Це природний процес.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також