Астрологічний прогноз на 30 березня

347 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 30 березня

Овен

Настрій протягом дня може змінюватись від добродушного, оптимістичного до дратівливого. Якісь зовнішні обмеження не дадуть здійснитися вашим планам.

Телець

Не найкращий день для спілкування з друзями, відвідування громадських місць. Краще присвятити цей день повсякденним справам або відпочити на самоті.

Близнюки

День принесе удачу. Найкращий варіант відпочинку на сьогодні - це піти в кіно, на якісь громадські заходи або зустрітися з друзями.

Рак

Головне сьогодні - не доводити дрібні непорозуиіння до конфлікту. Стежте за своїм здоров'ям, можлива застуда. Близькі можуть вимагати турботи.

Лев

Не найкращий день для романтичних знайомств і побачень. Проте день сприятливий для початку подорожі, навчання або просто відпочинку і розваг.

Діва

День буде надто метушливий, сповнений домашніх турбот, спілкування з родичами. Із коханою людиною повна гармонія та розуміння.

Терези

Не всі питання ви зможете вирішити сьогодні. Головне - не нервувати. Від повсякденних справ відпочиньте за межами дому, бажано на природі.

Скорпіон

Особисте життя і проблеми, пов’язані з ним, вийдуть на перший план. Сьогодні потрібно уважніше ставитись до покупок і витрат.

Стрілець

Якщо не можете вирішити якусь справу, варто замислитися – а чи потрібно вам те, за що ви так активно боретеся. Звільніть час для відпочинку в колі родини.

Козеріг

Сьогодні краще не планувати розважальних заходів. Найкращий спосіб провести день – це спокійно займатися домашніми справами і прогулятися ввечері.

Водолій

У вирішенні поточних питань довіртеся інтуїції. Якщо вам заборгували, то це не найкращий день для розмови про повернення грошей. Обмежте покупки і витрати.

Риби

Не найкращий день для спілкування зі старшими родичами. Хтось із них намагатиметься тиснути на вас. Вдалий день для занять спортом.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також