Астрологічний прогноз на 28 квітня

370 0

Ми у соцмережах:

Астрологічний прогноз на 28 квітня

Овен

Плани, які ви намітили, можуть виконуватися не так ідеально, як хотілося б. Але в будь-якому випадку ви будете в хорошому настрої. Чекайте багато компліментів.

Телець

Сьогодні краще не позичати грошей навіть родичам. Постарайтеся отримувати позитивні емоції, не вимагаючи нічого натомість. Головне - не загратися.

Близнюки

Можуть бути суперечки з в особистому житті. Зате стосунки з друзями складуться чудово. Самотні може очікувати доленосна зустріч.

Рак

Справи, якими вам сьогодні потрібно зайнятися, будуть йти врозріз з вашими бажаннями та планами. Новини здалеку можете "ділити на два" - їх можуть перебільшувати.

Лев

У любовному зв'язку вчинки коханої людини можуть спричинити сварку чи навіть розставання. Будьте терпимішими до недоліків інших.

Діва

Під час вирішення домашніх питань можливі непорозуміння. Будьте обережні, вас можуть обманювати. Сьогодні краще проводити час із родичами.

Терези

Гарний день для романтичних стосунків. День сприяє творчій діяльності, підвищеному спілкуванню. Не звертайте уваги на плітки.

Скорпіон

Чудовий день для змін, особливо в особистому житті – вам вдасться вирішити давні проблеми. У господарських справах розраховуйте тільки на себе.

Стрілець

Хороший день для творчої діяльності, відпочинку та розваг. Ваша незговірливість може тати причиною конфліктів у родині.

Козеріг

Гарний час, щоб приділити увагу собі. Зробіть те, що вам подобається і сприяє розслабленню. Будьте розсудливішими, тоді зможете уникнути багатьох проблем.

Водолій

Якщо є важливі справи, краще їх планувати на першу половину дня. Ближче до обіду енергії поменшає, і вас буде тягнути до дивана, телевізора чи комп’ютера.

Риби

Завдяки своїй інтуїції ви сьогодні зможете уникнути непорозумінь і проблем.  Будьте обережні: заздрісники плетуть інтриги за вашою спиною.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також