ЗСУ вже ліквідували більше 10 російських генералів

548 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

За останній місяць підтверджено загибель 1800 російських окупантів. Лише 870 загинули, намагаючись зупинити наступ українських військ.

Це підтверджені дані на основі відкритих джерел, повідомляє Moscow Time.

Цей фактор вплинув і на кількість втрат серед офіцерів: було вбито 2 генерали, 10 полковників, 8 підполковників та 14 майорів.

Загалом з початку війни Росія втратила 2306 офіцерів, у тому числі 854 елітні фахівці командної ланки.

На основі відкритих джерел підтверджена ліквідація двох командувачів - 144-ї мотострілецької дивізії генерал-лейтенанта Олега Цокова та начальника штабу 35-ї загальновійськової армії генерал-майора Сергія Горячова.

До українського контрнаступу було підтверджено загибель чотирьох російських вищих командирів у званні генерал-майора: Канамата Боташева (у відставці, імовірно, воював у складі ПВК «Вагнер»), командувача 1-го армійського корпусу самопроголошеної ДНР Романа Кутузова, замкомандувача 4 Андрія Суховецького та заступника командувача 8-ї армії Володимира Фролова.

Також на основі відкритих джерел було встановлено імена 58 загиблих полковників та 176 підполковників.

Пентагон оцінює втрати у вищому командуванні російської армії вдвічі вище. У травні глава розвідки Міноборони США Скотт Беррієр заявив про загибель щонайменше восьми російських генералів.

Міноборони Британії та розвідка Японії називали цифри у 10 та 20 генералів відповідно.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також