Змийте зимовий бруд із вікон

698 0

Ми у соцмережах:

Змийте зимовий бруд із вікон

Стає тепліше, тож в ці березневі дні саме час братися до очищення вікон після зими. Помити вікна треба не лише для краси, а й для того, щоб кімната стала світлішою, адже сонячне проміння максимально проникатиме крізь скло. У будинку одразу стане ясніше, а відтак проводити час буде значно приємніше.

Після зими важливо змити весь бруд і патьоки, які залишилися на вікнах. Для миття найкраще взяти серветку з мікрофібри, мийний засіб, засіб для скла і чисту воду. Спочатку треба добре вимити вікна зсередини. Потім змити з рам і вікон надворі увесь бруд, що осів за зимовий період. Після миття вікон скло треба обробити спеціальним засобом і натерти сухою мікрофіброю. Вікна сяятимуть чистотою і на них не залишиться розводів чи патьоків води.

Окрім того, за зиму на вікнах утворився конденсат, що сприяє створенню середовища, сприятливого для розвитку цвілі. Почистивши вікна в березні, коли конденсату на вікнах за ніч утворюється менше, ви зможете уникнути цвілі чи позбутися надмірної вологості.

Обов’язково виперіть штори. За зиму вони могли накопичити багато бруду, алергенів та інших шкідливих речовин. Це потрібно для того, щоб вони не погіршували якість повітря й не впливали негативно на ваше здоров’я.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також