Зловили двох грабіжників

1561 0

Ми у соцмережах:

Зловили двох грабіжників

Один грабіжник здав чужий телефон у ломбард, а інший – не розрахувався за харчі і втік.

До 28-річного рівнянина підійшов малознайомий чоловік і попросив зателефонувати, бо його мобільний нібито розрядився. Той вирішив допомогти, а коли телефон опинився у руках незнайомця, той накивав п’ятами. Потерпілий спочатку не звертався до поліції, бо вважав, що самотужки поверне свою річ. Та коли пошуки не дали результату, повідомив про це дільничному. За описом поліцейський встановив, що до злочину може бути причетний 28-річний рівнянин, який вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів та відбував покарання у колоніях.  Чоловік зізнався у скоєному та повідомив, що телефон здав у ломбард, а виручені кошти витратив на розваги. Слідчі готують клопотання до суду про вилучення із ломбарду речового доказу.

А до магазину, що у селі Золотолин Костопільського району, зайшов невідомий чоловік. Не розрахувавшись за отримані харчі, кинувся втікати. У магазині на той момент перебував ще один покупець, який наздогнав зловмисника і зумів забрати награбоване. Утім, затримати його не зміг. Наступного дня поліцейські встановили особу грабіжника, ним виявився 48-річний місцевий мешканець. Чоловік неодноразово перебував на лаві підсудних за вчинення майнових злочинів, вбивства через необережність, незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотиків.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні замаху на грабіж. Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваному, передбачає до чотирьох років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також