Зіркове тріо: Макс Барських, Ivan Navi та Наталка Карпа їдуть у Рівне

2689 0

Ми у соцмережах:

Зіркове тріо: Макс Барських, Ivan Navi та Наталка Карпа їдуть у Рівне

Улюбленець мільйонів Макс Барських, талановитий і неповторний Іван Наві та чаруюча співачка Наталка Карпа їдуть до Рівного.

Радіо «Люкс ФМ» спільно з Kontramarka.ua та івент-агенцією «Мегаподія» влаштовують великий концерт «LUX FM Party Touк» на стадіоні «Мототрек».
Відомі хіти, драйвова атмосфера і нестримні танці починаються о 19:00.

Відкриватимуть концерт українські артисти Ivan Navi та Наталка Карпа, які виконають свої популярні хіти: "Такі молоді", "Закохуюсь", "@ХІТ", "Сонцезалежна" та інші.

Продовжуватиме запалювати неординарний та епатажний Макс Барських. Його називають головним хіт-мейкером країни, він є володарем музичних премій MTV Europe Music Awards і M1 Music Awards, а його кліпи шалено популярні по всьому світі. Останнім часом артист гастролює по Європі та США і скрізь збирає тисячну публіку. Концерт українського співака у Рівному в рамках «LUX FM Party Touк» - унікальна нагода провести неймовірний вечір у зірковій компанії.

За словами організаторів це буде справді стильне, грандіозне шоу, яке не залишить байдужим жодного слухача, адже масштаби заходу справді вражатимуть.

«Люксові» ведучі концерту – Василіса Рядних і Слава Дьомін.

Квитки від сьогодні на сайті Kontramarka.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також