«Зірка» заспівала три нових пісні та презентувала «Королеву натхнення»

1756 0

Ми у соцмережах:

«Зірка» заспівала три нових пісні та презентувала «Королеву натхнення»

Народна артистка України та володарка гран-прі п’яти міжнародних конкурсів Катерина Бужинська заспівала рівнянам три нових пісні та презентувала нові парфуми.

У вівторок вперше заспівала у Рівному симпатична та голосиста блондинка Катерина Бужинська, яка нині активно займається благодійністю, є мамою трьох дітей та мешкає одразу у двох країнах - в Україні та у Болгарії, звідки родом її чоловік.

Глядачі бурхливо аплодували співачці після кожної пісні, а вона їм розповіла про свою родину, про роботу благодійного фонду, гастролі, а ще читала вірші та охоче зі всіма фотографувалась. Найактивніші глядачі , які на концерті розмахували шарфами, парасольками і навіть … милицею, отримали від співачки у подарунок диски з її піснями.

До речі, Бужинська презентувала рівнянам одразу три нові пісні – «Танго фам-фаталь», "Микола" та «Льодяна».  І  розповіла глядачам про нові парфуми – «Королева натхнення», «обличчям» яких тепер стала. Їх можна буде купити Україні вже  8 жовтня.

І хоча глядачів у залі міського Будинку Культури було не надто багато, там панувала затишна , позитивна й весела атмосфера, як під час зустрічі добрих та старих друзів, які давно не бачились, але мають про що поговорити і навіть поспівати. Стоячи, рівняни разом з Бужинською наостанок заспівали: "Ми - єдина сім'я,
Сестри ми і брати, Ми з тобою і є ця країна! Україна - це я! Україна - це ти! Україна - це ми! Україна!".

Подякувавши рівнянам за теплий прийом,  співачка вирушила у Львів, де сьогодні продовжить свій гастрольний тур. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також