Жителі Рівненщини більше не можуть оплачувати візовий збір за польські візи у банках

6528 0

Ми у соцмережах:

Жителі Рівненщини більше не можуть оплачувати візовий збір за польські візи у банках

За оформлення польської візи жителі Рівненської області раніше мали змогу оплачувати візовий збір в розмірі орієнтовно 30 євро в трьох українських банках. Проте відсьогодні такої можливості немає.

 Про це інформує Генеральне Консульство Республіки Польща в Луцьку:

«Повідомляємо, що з 28 січня 2022 року припинена можливість здійснення платежів на подачу візових заяв у візових пунктах в Луцькому консульському окрузі (Луцьку, Тернополі та Рівному). Заяви на отримання візи від осіб, які внесли передоплату до цієї дати, будуть прийматися відповідно до чинних правил. Інформація про відновлення можливості подання анкет у пунктах прийому заяв на візу буде вказана в окремому повідомленні».

Водночас лютого 2022 року обіцяють, що можливість подачі візової анкети безпосередньо у консульстві буде розширена у більших масштабах, ніж раніше. Терміни на реєстрацію в електронній системі e-Konsulat почнуть діяти з 7 лютого 2022 року щопонеділка о 18:00 год за київським часом. У випадку якщо понеділок буде державним святом, терміни на реєстрацію почнуть діяти в наступний робочий день тижня після понеділка о 18:00 год за київським часом.

 Також просять приходити у консульство не раніше, ніж за 15 хвилин до запланованого часу подачі візової заяви. При цьому прийом лише для осіб, які проживають на території Луцького консульського округу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також