Жінка, яка втратила дитину, підозрює лікарів з Рівного у підробці документів

15683 0

Ми у соцмережах:

Жінка, яка втратила дитину, підозрює лікарів з Рівного у підробці документів

У міському суді Рівного продовжують допитувати лікарів обласного перинатального центру в справі про підробку документів та смерть дитини.

Справедливості у суді шукає колишня пацієнтка перинатального Тетяна Левко, яка не тільки втратила дитину, але й можливість ще раз народити. Адже через сильну кровотечу жінці видалили матку.

Її ввечері 21 липня 2016 року на 36 тижні вагітності привезли до перинатального центру з болями у животі. Усю ніч вона пролежала із крапельницею, а над ранок породіллі повідомили, що плід уже мертвий. У тому, що сталося, жінка звинувачує гінеколога Олену Садову та завідувача відділенням патології вагітних Віталія Липного, який, за словами Тетяни, прикриває свою підопічну.

На сьогоднішньому засідання (17 травня) намагалися з’ясувати, хто проводив огляд вагітної. Адже у медичних документах чомусь стоїть підпис іншого лікаря-гінеколога – Нелі Хоружої. 

Остання, посилаючись на погану пам'ять, не змогла згадати таку пацієнтку, як Тетяна Левко. Хоч прокурор наполягав, що справа резонансна, і вона має її знати. Також лікарка й не підтвердила, що поставила свій підпис у документах на прохання іншої колеги. Знову ж таки «не пам’ятає».

Також суд намагався з’ясувати, хто прислав на телефон Тетяні Левко SMS-повідомлення про те, що насправді вона була здоровою, а лікарі один одного прикривають, щоб не понести відповідальності.

Наступні засідання у цій справі призначено на 14:00 22 травня , 28 травня, 4 червня та на 11:007 червня.

Читайте також по темі: У Рівному розпочався суд над двома лікарями перинатального центру

Хоче, щоб лікарі сплатили моральну компенсацію за смерть малюка

Де народжувати, щоб не ходити потім на могилу дитини?

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також