Зеленський заявив, що очікує на «хороші новини» щодо систем ППО для України

726 0

Ми у соцмережах:

Зеленський заявив, що очікує на «хороші новини» щодо систем ППО для України

Президент Володимир Зеленський оголосив, що найближчими тижнями очікує на «хороші новини» щодо систем протиповітряної та протиракетної оборони для України.

 Про це він розповів у відеозверненні.

За словами Зеленського, 5 листопада він провів тригодинне засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, де «дуже детально проаналізували ситуацію на передовій».

«На всіх напрямках, на енергетичному фронті, ситуацію на кордонах. Доповідали Головнокомандувач, командувачі, керівник розвідки, прем’єр-міністр, міністр оборони, керівник прикордонників. Знаємо, до чого готується ворог. Будемо відповідати й далі звільняти нашу землю», — сказав Зеленський.

Також на засіданні «дуже детально» проаналізували все, що стосується постачання силам оборони — це техніка, боєприпаси, звʼязок, зимові речі.

Зеленський додав, що розглядали також протидію ракетному і дроновому терору окупантів.

«Уже є доволі значні результати в цьому, відсоток збиття став більшим, але ще є над чим працювати. Маємо забезпечити повний захист українського неба і будемо й надалі робити для цього все можливе й неможливе. Найближчими тижнями очікуємо хороших новин щодо ППО та ПРО для України», — зазначив президент.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також