Зеленський про схеми в оборонці: «Хто прийшов на крові, заробляє на крові»

1586 3

Ми у соцмережах:

Зеленський про схеми в оборонці: «Хто прийшов на крові, заробляє на крові»

Кандидат у президенти Володимир Зеленський обурений фактами розкрадання в оборонній сфері з боку людей із оточення президента Петра Порошенка, які викрили журналісти.

У відеозверненні він прокоментував розслідування про розкрадання коштів «Укроборонпрому», в якому йдеться про схеми за участю сина заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря.

«Немає слів. Люди, які прийшли до влади на крові, «заробляють» на крові. Тобто контрабанда з Росією — можна, б/у-шні запчастини в обмін на життя наших солдатів — можна, канфєти — можна, MARUV — не можна», — заявив Зеленський.

«Вибачте мене, це — кабздєц», — сказав шоумен. Він додав: «І зараз я зрозумів, що таке «Армія, мова, віра». Розкрасти армію, штучно розділити людей мовою — тому і віри вам немає». «Так що кандидатів багато — когось, крім вас, оберемо», — заявив шоумен.

Нагадаємо, серед меседжів Петра Порошенка є гасла: «Армія, мова, віра» і «Кандидатів багато — президент один». Зеленський же експлуатує тезу «Президент — слуга народу», яка прийшла з серіалу, в якому він грає.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також