Зеленський до НАТО: пальним ви хочете відкупитися за українську кров

1007 0

Ми у соцмережах:

Зеленський до НАТО: пальним ви хочете відкупитися за українську кров

Президент України Володимир Зеленський обурений результатами надзвичайного засідання НАТО, де відмовилися закривати небо над нашою державою.

 Як висловився глава держави, засідання було слабким, а країни-члени НАТО дали зелене світло Володимиру Путіну вбивати українців:

- Всі розвідки країн НАТО чудово знають плани ворога. Вони також підтвердили, що Росія хоче продовжувати наступ. Як можна?! Знаючи, що нові удари і жертви неминучі, НАТО свідомо ухвалило рішення не закривати небо над Україною!

Ми вважаємо, що країни НАТО самі створили наратив, що начебто закриття неба над Україною спровокує пряму агресію Росії проти НАТО. Це самогіпноз тих, хто слабкий, невпевнений, внутрішньо, хоча може володіти зброєю в рази сильнішою, ніж у нас.

Ви повинні були думати про людей, про людяність. А про що ви думали на тому засіданні?

Усі люди, які загинуть з цього дня – загинуть також і через вас! Через вашу слабкість, через вашу роз’єднаність.

Усе, на що спромігся Альянс на сьогодні – це провести через систему своїх закупок 50 тонн дизпалива для України. Мабуть, для того, щоби ми могли спалити Будапештський меморандум? Щоб краще горіло? Але він для нас уже згорів у вогні російських військ.

Я не знаю, кого ви можете захистити і чи здатні захистити свої країни – країни Альянсу. Від нас ви не зможете відкупитися літрами палива за літри нашої крові, пролитої за нашу спільну Європу, за нашу спільну свободу, за наше спільне майбутнє!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також