Здолбунівчани поскаржились на енергетиків

920 0

Ми у соцмережах:

Здолбунівчани поскаржились на енергетиків

На світлинах – дерева декоративного глоду на вулицях Василя Жука та Грушевського у Здолбунові. Так вони виглядають з минулої п’ятниці - після проведення робіт з кронування, здійснених працівниками Здолбунівського відділення РЕМ ПрАТ «Рівнеобленерго».

Про проведення робіт громаду попередили заздалегідь. Проте про їхній характер Здолбунівській міській раді відомо не було, оскільки, відповідно до чинного законодавства, виконання робіт з обрізання гілок та дерев в охоронній зоні лінії електропередач не потребує погодження та дозвільних документів.

- Результат нас, м’яко кажучи, обурив. Адже дерева декоративного глоду – це та візитівка міста, якою завжди пишалися здолбунівчани, - повідомила Здолбунівська міська рада та надіслала лист-претензію щодо надмірного обрізування дерев до Здолбунівського відділення РЕМ ПрАТ «Рівнеобленерго». -  Претензії було визнано вмотивованими. Тож енергетики пообіцяли навесні подарувати громаді кілька саджанців дерев глоду, які висадимо у визначених місцях. Дуже сподіваємося, що й дерева на вулицях Жука та Грушевського також відновляться і радуватимуть громаду своїм цвітом.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також