Збувача психотропних речовин два місяці шукали: знайшли і заарештували

838 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Слідчі управління Служби Безпеки України в Рівненській області проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою трьох рівнян у неодноразовому збуті особливо небезпечного наркотичного засобу – кокаїну та психотропної речовини – метамфетаміну.

Під час досудового розслідування двом особам було оголошено про підозри за фактами вчинення вказаних кримінальних правопорушень та обрано запобіжні заходи -  тримання під вартою та цілодобовий домашній арешт.

У зв’язку із переховуванням від органу досудового розслідування - ще одну особу було оголошено у розшук. Завдяки скоординованим діям обласної прокуратури та працівників спецпідрозділу УСБУ в області - 14 вересня зловмисника, після двох місяців переховування, вдалось затримати.

За даними слідства,  підозрюваний займався збутом психотропної речовини. Правоохоронці провели у нього дві оперативні закупки -  у лютому та березні цього року.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомила: слідчим суддею задоволено клопотання органу досудового розслідування, погоджене з прокурором, та до підозрюваного застосовано запобіжний захід -  тримання під вартою.

 

Санкція статті передбачає максимальне покарання - позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також