Затримали двох злодіїв, які обікрали у Рівному магазин

1265 0

Ми у соцмережах:

Затримали двох злодіїв, які обікрали у Рівному магазин

26 січня, близько 23-ї години двоє чоловіків розбили склопакет вхідних дверей магазину на вулиці Льонокомбінатівській у Рівному, та викрали понад 10 пляшок алкоголю та харчі.

«Непроханих гостей» по камерах відеоспостереження помітила барменша кафе, яке знаходиться в одній будівлі під магазином. Дівчина того вечора не встигла на маршрутку, тому залишилась на роботі. До того ж, обличчя зловмисників їй виявилися доволі знайомими — за декілька годин до злочину вони за чаркою відпочивали у кафе. Працівниця закладу одразу зателефонувала власнику, а той – повідомив до поліції.

Екіпаж управління поліції охорони неподалік місця злочину виявив двох чоловіків із двома пакетами, в яких вони несли шість пляшок та деякі харчі.

Крім того, під час огляду місця злочину, поліцейські виявили біля дверей магазину ще одну частину краденого товару.

- 31-річного рівнянина та 24-річного жителя Острозького району, який тимчасово мешкає в обласному центрі, затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. Обом повідомили про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення. Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Відомо, що обоє зловмисників притягалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Крім того, старший – за зберігання та збут наркотиків, а молодший – за смертельне ДТП і його розшукували поліцейські Радивилівського району за вчинення крадіжок, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також