Загинув на Херсонщині електрик з Костопільщини, якого вважали безвісти зниклим ще з осені

4336 0

Ми у соцмережах:

Загинув на Херсонщині електрик з Костопільщини, якого вважали безвісти зниклим ще з осені

Чергова страшна звістка з фронту прийшла до Костопільської громади: на Херсонщині у Новій Кам'янці Нововоронцовського району 7 жовтня 2022 року загинув Захисник України Олександр Скоцький. Він проходив службу в гірсько-штурмовій роті військової частини А1778. Був призваний на військову службу 24 березня минулого року. З жовтня вважався безвісти зниклим.

Народився Олександр 25 липня 1974 року. Дитинство пройшло в с.Космачів. Закінчив Великолюбашанську школу. Потім навчався у Квасилівському професійно-технічному училищі, здобув професію електрика. Пройшов строкову службу в ЗСУ.  В мирний час працював електриком на підприємствах у м.Костопіль.

- Ця клята війна обірвала життя прекрасного сім’янина, люблячого батька п’ятирічної доньки. Герой мужньо захищав рубежі нашої країни від російських окупантів на Донецькому, Луганському та Херсонському напрямках, віддав життя за волю України! - повідомляє Костопільська міська рада.Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Олександра Скоцького. Світлий, добрий спомин про звитяжного воїна назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків! Прощання з Героєм відбудеться 2 лютого.  О  09:45 – в'їзд похоронного кортежу в м.Костопіль (зі сторони Рівного): вул.Рівненська – майдан Шевченка. 10:00 – церемонія прощання з Героєм на Майдані Шевченка. Потім похоронний кортеж попрямує в с.Космачів до батьківської хати. Похорон відбудеться у церкві с.Космачів. Поховають Олександра на кладовищі с.Космачів Підлужненського старостинського округу. Просимо всіх жителів Костопільської громади віддати належну шану та гідно провести в останню дорогу Героя, який поклав своє життя за свободу і незалежність України! Вічна та світла пам’ять Герою!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також