За призи президента змагатимуться у Рівному баскетболісти з чотирьох країн

1265 0

Ми у соцмережах:

За призи президента змагатимуться у Рівному баскетболісти з чотирьох країн

Юнацькі команди з Польщі, Білорусі, Литви та України візьмуть участь у традиційному міжнародному турнірі “Дружба” на призи президента БК “Рівне” Сергія Ліщука.

Три дні в спорткомплексі “ДЮСШ-4” , що на вулиці Фабричній, 7, у Рівному,  змагатимуться команди юнаків та дівчат складених з гравців 2003-2004 року народження. 

Окрім господарів змагань, команд “ОСДЮШОР-Рівне” за перемогу в змаганнях боротимуться юнаки з Литовського “Алітуса”, білоруського ЦОР Вікторія Брест та польського Любліна. Серед дівчат окрім литовського “Алітуса” та білоруського ЦОР “Вікторія Брест” також буде команди одеського “СДЮШОР”.

Розклад ігор міжнародного турніру, який триватиме 27-29 вересня, - вже є на сайті БК "Рівне". .

Нагадаємо, що юнацький турнір “Дружба” є традиційним та одним із найстаріших регулярних спортивних змагань на Рівненщині. Він був започаткований ще в дев’яностих роках та носив назву “Помаранчева кулька”, і потім змінив назву на “Дружба”. Варто зазначити, що участь в цих змаганнях брали майже всі без виключення вихованці рівненського баскетболу, серед яких і теперішній президент БК “Рівне” Сергій Ліщук, а також інші відомі гравці, а тепер вже навіть ветерани. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також