З відпустки — без зайвого

809 0

Ми у соцмережах:

З відпустки — без зайвого

Дієтологи радять, як не набрати зайвої ваги під час літнього відпочинку. Звичайна вода. Влітку організму потрібно більше води. Але варто пам’ятати, що солодкі напої, соки, голодні чаї та ін. не втамовують спраги, а лише погіршують ситуацію. Допоможе середньомінералізована вода. Лише вона здатна підтримати роботу всього організму.

Ні — калорійним закускам.

Найчастіше ми обираємо для перекусу чіпси, булочки чи тістечка. Дієтологи називають такі продукти калорійними бомбами. Їх потрібно замінити на їжу, яка принесе не тільки ситість, а й користь. Краще їсти салат з овочів, які втамують голод завдяки клітковині, а також захистять організм від агресивного сонячного впливу, тому що мають в складі вітаміни і мікроелементи.

Перегляньте свій звичний раціон швидкого харчування. Мало кому хочеться провести відпустку за плитою і смаженням котлет. Але навіть швидке харчування можна зробити здоровим — обирайте овочеві салати, сандвічі з куркою та мінімум майонезу.

Режим харчування.

Як би вам не хотілося спробувати різні страви та продукти, зробіть своє харчування систематичним. Підтримуйте відчуття ситості та не допускайте переїдання.
Рух

Саме під час відпочинку можна нікуди не поспішати і прогулюватись пішки. Чим більше ви будете рухатись, тим більше витратите калорій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також