З днем народження хулігана «привітали» патрульні

3556 0

Ми у соцмережах:

З днем народження хулігана «привітали»  патрульні

Стало відомо, чому чоловік біля облмуздрамтеатру у Рівному сьогодні чіплявся до перехожих та погрожував підірвати усе довкола. Очевидці його зв'язали та викликали поліцію.

Виявилось, майже як у тій пісні про те, що незважаючи на походження, є у кожного день народження, і  у бідного, і в заможного день народження є у кожного. Лише кожен його відзначає як душа забажає. Хуліганом у Рівному виявився іменинник.  Чоловіку сьогодні виповнилося 46 років. І він так з цієї нагоди горілки напився, що на "підривника"  перетворився та зненацька став брутально лаятись і погрожувати рівнянам біля драмтеатру. Очевидці його зв'язали та на 102 у поліцію зателефонували. Чекаючи патрульних, він задрімав під стінами театру.

І потім отримав одразу аж три  "подарунки" від патрульних. Спершу вони розв'язали хулігану ноги та руки, а по тому -  склали два адмінпротоколи. Речниця патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко повідомила РВ, що це були протоколи за появу у громадському місці у стані сп'яніння та за дрібне хуліганство. Іменинника відпустили.  Куди він пішов далі і що ще може вчверити, поки що невідомо. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також