З Днем міста, княжий граде!

1241 0

Ми у соцмережах:

З Днем міста, княжий граде!

Сьогодні Дубно відзначає одну з найповажніших дат нашого рідного міста - 920 річчя від першої писемної згадки.

Зазвичай, це свято  супроводжувалось зустрічами з друзями, партнерами, різними заходами, концертами, забавами,приємним спілкуванням...
У 2020 році корективи у святкування Дня міста вніс карантин, спричинений пандемією коронавірусу. Тому не можуть провести заходи у традиційному режимі.
- Однак ми раді, що наші друзі не залишились осторонь і святкують разом з нами хоч й віртуально - повідомляє вебсайт міськради Дубна. - На адресу міського голови і громади міста надійшло багато привітань.  Голови Верховної Ради України Дмитра Розумкова, прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука. Вітання з нагоди Дня Дубна отримали і від наших міст-побратимів Белоградчик (Болгарія), Гіжицько і Соколув Подляскій , Червьонка-Лєщини (Польща), Унічов (Чехія). Ширі слова вітання від міст-партнерів, відомих уродженців міста, учасників ІІ Вчеукраїнського фотопленеру “Дубно очима українськиї фотохудожників.”

На Центральній площі міста з самого ранку розпочалися урочистості. У місті  відкриють  пам’ятний знак з нагоди надання Православній Церкві України Томосу, спецпогашення марки та конверта до 920-ої річниці Дубна Пройде також  футбольний турнір на Кубок міського голови, стадіон «Спартак».

В парку на майдані Незалежності з 15.00 діятимуть виставки-продажі творчих робіт митців Дубна, виступатиме духовий оркестр під керівництвом Павла Штихалюка. В палаці Любомирських Державного історико-культурного заповідника міста Дубно діятиме виставка робіт учасників II Всеукраїнського пленеру «Дубно очима фотохудожників».

Оргкомітет просить усіх бути в захисних масках, дотримуватися належної дистанції та гігієни в умовах карантину.

Усі фото - Рівненських новин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також