Юрій Бойко: «Влада повинна або почати діяти на благо українських громадян, або скласти свої повноваження і оголосити дострокові вибори»

1184 0

Ми у соцмережах:

Юрій Бойко: «Влада повинна або почати діяти на благо українських громадян, або скласти свої повноваження і оголосити дострокові вибори»

Лідер "Опозиційного блоку" Юрій Бойко підкреслив, що влада остаточно втратила довіру громадян і не здатна керувати країною, і це вже стало очевидно всім.

Юрій Бойко фото до статті «Усі без винятку ініціативи та реформи спрямовані не на благо українців, а на шкоду. Ми наполягаємо, щоб парламент зайнявся конкретними питаннями, які мають практичне значення для всіх громадян України», - зазначив опозиційний політик. «Перед ухваленням бюджету необхідно заслухати звіт уряду. Ми вимагаємо від уряду представити програму виходу з економічної кризи. Якщо не здатні – ми готові надати свій варіант. Скоригувати бюджет, скоротити витрати на силовий блок на користь соціальних програм. Ніяка поліцейська держава не стримає голодний народ», - акцентував співголова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ. Лідер опозиціонерів підкреслив, що внутрішня стабільність не менш важлива, ніж захист зовнішніх кордонів: «Потрібно визначити чітку та послідовну програму закінчення конфлікту і повернення територій на сході країни на основі Мінських угод. З огляду на міжнародний резонанс провести відкриті парламентські слухання щодо Закону «Про освіту» і внести в нього необхідні корективи». За його словами, надзвичайна ситуація склалася і в медичній сфері. «Україна разом з африканськими країнами знаходиться в групі ризику виникнення епідемій. Це дані ВООЗ. Проголосований закон про «медреформу» не тільки погіршить ситуацію з ростом епідемій, цей закон зробить медицину недоступною для більшості громадян України. Ми вимагаємо скасувати цю псевдомедичну реформу», - наголосив Юрій Бойко. «Газети рясніють заголовками з 90-х. Вбивства, грабежі і насильство захлеснули вулиці українських міст. Людям страшно виходити з дому. Ми вимагаємо негайно заслухати звіт силовиків, провести спеціальне засідання парламенту щодо криміногенної ситуації в країні», - підкреслив співголова фракції опозиціонерів.

За повідомленням прес-служби. Текст розміщено на правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також